det där med och komma på en bra rubrik asså.

2009-04-26 kl. 22:48:42
Äntligen lagt mig. Borde gjort dete för längesedan men va fan tar tiden vägen liksom. Pluggat en jävla massa. Städat rummet duktigt nog, händer inte för ofta om jag får säga det själv. Träffade Linus en stund. Var på älg-safari i dye, det ni! Hänt mycket idag. Ändå är det något som fattas. Fråga mig inte vad för jag är lika förvirrad själv. Lost in space, ohja!

Vissa människor är verkligen skitstövlar, synd att dem inte inser det själv aoch gör något åt saken!

Prov imorgon med indian-horan! Man ska inte snacka skit om sina lärare och riskera ig om någon råkar se att använda kodnamn är ett smart knep har jag konstaterat! Tycker inte du det är väldigt genialt diddi? Hahahahah! Jag kommer så inte överleva mrgondagen!

Ångest i tusen former.

2009-04-26 kl. 16:07:29
Skolan, vad händer efter skolan, hur ska man hinna allt, vännerna, familjen, kärlek, hat, glädje och tårar. Hur ska allt få plats i samma liv? Hur ska alla tankar få plats i samma människa utan att skapa problem.. ångest!

Engelskatalet till onsdag är klart. Allt annat är smått påbörjat men det går segt som fan måste jag säga. Kan inte sluta tänka på kladdkakan som står i ugnen och är klar om en kvart. Den får bli min bästa vän den närmaste timmen sen asså. Jag förtjänar den tycker jag.

Oförberett prov i varmkök imon, ja jag vet när det är och ändå oförberett haha. Speech på onsdag och samhällen någon gång snart tror jag! Kanske borde ta tag i det här. Lite mer än en månad kvar sen ska jag sluta gnälla, hoppas jag haha.

viktigt uppdatering kanske?

2009-04-25 kl. 22:29:53

Åkte till falkenberg och till stugan igår med Lollo. Klart som fan glömde jag bärbara bredbandet och vips hade abstinensbesvären börjat! Jag borde ta tag i det här med mitt internetberoende asså. Men men vi överlevde. Var ute och käkade igår kväll, övervägde harrys men drig hem och kollade film istället. Idag har vi gjort ett tappert försök till att bli brunare. Vinden orsakade stora klagomål men bruna blev vi! Iaf jag haha. Lollo är mer.. ja vad ska man säga.. hmm.. inga kommentarer helt enkelt.

Ikväll blev det att åka till Lina en stund. Grillat och softat. Skönt med en lugn helg. Synd bara att man mår skit utan att veta varför och är hemma tidigt. Klockan är halv elva en lördag kväll och jag har gått och lagt mig. Hur pinsamt är inte det?!

Är stolt över mig själv över att projektarbetet är klart och att jag tagit tag i en del annat och kanske lyckas bli klar i tid. Men men, kanske är det bara en illusion...

Nu lägger jag ner detta och somnar. Man tänker inte lika mycket när man sover. Man minns i alla fall inte vad man tänkt.


Allt vänder när man minst anar det.

2009-04-23 kl. 21:22:55

Är det bara jag som tänkt på att jag inte använt stor bokstav en enda gång i mina blogginlägg? Förmodligen ja och nu blir det ändring på det. Vi uppgraderar svenskan från ig till g åtminstone.

Överlevde denna road-trip med och fick behålla mtt körkort trots ett tappert försök i streetracing mot en pontiac trans am! Observera att dess konkurrent var en audi a6. Vi fick provåka i finbilen iaf och jag ska helt klart bli rik och ha en sån! Var en runda på donken med. Trots att jag åt innan vi åkte blev det en hamburgare och glass där med. jag borde skämmas, jag vet!

Skrivit klart mitt projektarbete. Slutrapporten kvar nu. Känns så skönt att det är klart. Nu ska man bara bli klar med allt annat med, suck säger jag bara!


update.

2009-04-21 kl. 22:03:44

har nu 18 sidor på mitt projektarbete. sammanfattning och slutrapport kvar nu. jag börjar se ett slut på detta nu. äntligen. jag är stolt över att jag klarat av det och jag ska försöka fullfölja det jag planerat att lägga till efter skolan. vi får väl se vad jag lyckas med. återstår och se om det blir högskola eller au pair nu med.

klar med svenskaboken som förföljt mig sen ett år tillbaka. jag är segast ever asså. men men, nu är den finito!

sovmorgon imon. underbart! lär vakna när kattis ska upp vid sju men sak samma. jag lär somna om haha. kanske borde gå på webbdesignen för en gång skull imon. ett tag sen nu. skäms på mig asså. jag hatar skolan. smällde igen dörren i en lärares ansikte idag. hej ig! sån jävla kärring är hon och jag hatar henne. nehe, nog klagat. jag älskar livet haha..

enough bullshit, i'm out


det finns mijlontals sätt att se på saker.

2009-04-20 kl. 14:27:44
alla ser saker ur sin synvikel. så är det bara. vi tolkar det vi ser, hör eller läser olika även om den som gjorde eller sa saken menar något annat. därifrån kommer missförstånden. sak samma. det var inegn stor grej. jag överlever och du kan behålla din synvinkel. that's just how we are.

läst 20 sidor och har lika många kvar. det är evigheternas bok, den tar fan aldrig slut! mitt projektarbetsmaterial är skriven med för liten text så det är jobbigt att skriva av. dagens i-landsproblem? ohja! det är så synd om mig!

ikväll är det järngängsträff haha. hanna åker till teneriffa på tisdag så vi måste ses innan.

tillbaka till facebook... eller jag menasr så klart pluggandet!

morning sunshine!

2009-04-20 kl. 11:50:40
eller skiner solen ute? har inte orkat dra upp den svarta rullgardinen och se efter hur världen mår idag. jag är utvilad men har ont i ryggen efter mitt snygga fall i trappen i lördags. jag kommenterar inte detta mer hahah.

skulle åkt med lina till alvesta och hämtat klänning men skolan begraver just nu mitt sociala liv och jag hatar allt som har med skolan att göra.. utom folket. snart klar med en av två bokjävlar iaf, ser ett litet ljus i slutet av tunneln kanske? hmm..

breakfast time nu, plötsligt blev jag jävligt hungrig

ändrade planer.

2009-04-19 kl. 22:07:20

tanken var att kvällen skulle spenderats i ss hos emilia men nepp. sängen blev min bästra kompis ikväll. sen kom tankarna och hälsade på.
 
va fan ska jag göra liksom? jag styr inte över dem tyvärr. ser ut att bli en kväll dör jag somnar med din bild på mina ögonlock. du finns någonstans iallafall, eller hur? du fyller mitt hjärta av saknad och jag önskar jag kunde få  makt lver dem där sista minuterna av ditt liv. jag saknar dig pappa.


All the people rushing by, by, by
Looking for meaning in this life
So used up, and blinded by lies,
they're underneath the blue, blue sky
The way they seldom seem to smile,
I don't know why.


for thoose moments it doesn't hurts there are always something else on my mind


ingen vet riktigt vad som hände men lyckat var det.

2009-04-19 kl. 13:15:02














en bild säger mer än tusen ord eller vad är det man säger? det var en lyckad kväll. lite för mycket av det goda men det är kanske så det ska va. whatever. done is done!

lämnad i en stor värld helt utan makt.

2009-04-16 kl. 22:00:14

Du finns ständigt i mina tankar. Varje minut, varje dag, i varje handling, varje framsteg och i varje bakslag. Det är så overkligt att titta på bilden bredvid min säng. Att se dig stå där, fullt frisk och välmående. Eller var du det? Vad vet jag? Du sa inget... Varför? Varför bad du inte om hjälp? Varför tog du inte din dotter i handen och sa att du älskar henne och att du inte vill henne något illa?


Även idag ägnas kvällen åt myckete tankar. Tanka om livet och vart jag är på väg. Jag trampar på samma ställe. Jag vet vad jag vill men ödet vill inte gå samma väg.

simply the best.

2009-04-15 kl. 21:00:58
det finns så mycket att skriva, så mycket jag vill säga men skriver ingenting idag, absolut ingenting...

it feels like there's no end.

2009-04-14 kl. 19:58:01
plugg, plugg, plugg...

projektarbete, debatt på engelskan, muntligt förhör i religionen, massa svenska böcker och samhällsuppsats på ingång... karneleval, student, bal, fritid... får allt plats i samma liv?! ibland undrar jag verkligen om det är möjligt.

sökt högskola, mailat om au pair.. inte en aning om vad jag vill göra.

ödet får välja min väg helt enkelt.

it brings me down.

2009-04-13 kl. 22:42:45
kvällar betyder tankar och tankar betyder tårar. oftast iallafall. kanske offrar jag mif för tårarna ikväll. orkar inte hålla tillbaka ikväll. känns meningslöst. jag är  mig själv och gråter hur mycket jag vill. patetiskt säger någon, starkt säger en annan.

jag orkar inte bry mig.

ett helt okej lov har nu passerat, back to reality means back to school. två månader sen är det över.

it's weird how it has become, who controls it?

proud of my self.

2009-04-13 kl. 15:20:16

För mig var du en trygghet, tröst och en pappa som betydde så jävla mycket. Jag ångrar att jag inte sa det oftare. Efter allt du utsatt oss för, din förra familj, din nya familj. Efter allt du och jag gått igenom som far och dotter. Hur vi varit rivaler i många år och äntligen hittat varandra. Sen bara försvinner du. Hur ska jag tolka det? Hur ska jag kunna gå vidare när du inte ens gav mig ett svar. Hade du ens pratat med mig om jag svarat den där dagen? Eller hade du bara låtit det var som det var, helt tyst... (en del i mitt projektarbete)

suttit med projektarbetet tills nu. elva sidor än så länge. känner mig riktigt nöjd. vill blir klar och dela med mig av det jag lyckats klara av att skriva.

nu åker jag en runda till fia. skönt med någon som lyssnar utan att kräva en massa tillbaka. jag är glad att jag har dig vännen. ikväll får vi se vad som händer.

jag önskar allt vore annorlunda men jag är glad att det är som det är


right now.

2009-04-13 kl. 13:12:24

skriver projektarbete och är så jävla stolt över mig själv!


whatever it takes, i'll survive

2009-04-12 kl. 18:18:52
rubriken kom från ingenstans. konstaterade precis att jag ligger efter som fan i skolan och att det är mindre än två månader kvar. inte en aning om hur jag ska hinna allt. projektarbete är högtsa proritering. men jag har fastnat. vet inte vad jag ska skriva just nu. det står stil och dead line närmar sig. just nu orkar jag inte ens bry mig.. vilket jag aldrig gör men aa. högskola eller usa ett år? hur fan ska jag kunna bestämma det nu?

påskafton igår. var hos eliasson med massa folk. soft kväll. får definitivt göras om. blev inga bilder. fråga mig inte varför haha

ibland undrar jag varför man bloggar? för att man vill? för att man behöver? för att folk är intresserade? typ kenza och blondinbella har blivit enorma pågrund av vad? dem är helt vanliga människor? jag tycker emilias blogg borde få vara minst lika stor. hon är tusen gånger roligare! men det är en konstig värld vi lever i och jag är knäpp.
 
funderar över vad jag ska plugga på och vad som händer ikväll.. någon som har något soft förslag? fest känns inte jätte lockande.

there's no time.

2009-04-08 kl. 23:35:49
va fan tar tiden vägen? lovet är snart slut och vad har jag gjort absolut ingenting! sökt högskola, fixat mönster och tyg till studentklänning, bilder till prohektarbete, spenderat pengar på absolut ingenting... kvar har jag alldeles för mycket. hinner inte med hälften av vad jag borde. jag vill leva med! får man det eller?

whatever, hemma från kusinen idag. tillbaka till henne imon haha. varför åkte jag hem? hmm bra fråga. mamma gnällde väl om bilen och ja, diseln var slut så bäst och ta hem den så någon annan tankar för det har jag inte råd med haha. imorgon är det utgång och det betyder fest med underbara människor och ännu mer tid som man spenderar på absolut ingenting egentligen haha. man lever bara en gång så är det.

lajn behövde professionell hjälp och då ringer hon mig. klart fixar jag problemen och bevisar återigen att jag är bäst. mindre bäst är lajns granne. sådana människor borde ju låsas in asså. grannpojkarna (småbarn!) kommer emot oss när vi var på väg ut med hunden och säger att der brinner i köket. lajns pappa springer dit och det brinner på stekpannan i köket och massa rök. vem fan är så dum att man lämnar stekpannan på (med flit!) med fett i när man lämnar huset och det finns småbarn i!?!?!? när pappan sen kmr hem och vi talar om vad som hänt rycker han på axlarna och säger "jaha, haha"?!?!? hur jävla bäst är man då på en skala 1-10? minus 20000 kanske! sånt gör mig fan förbannad. jaja, iaf. gick en runda med lajn och sen var det skitsnack som gällde. o'boy md vispad grädde avslutade kvällen och jag klagar inte.
 
nehe, kanske skriva lite projektarbete. börjar bli ont om tid.. hatar denna känslan.

i'll stand by your side

2009-04-07 kl. 18:44:18

ni är två underbara människor som inte ska behöva genomgå det ni gör. ibland hittar jag inga ord, ibland är tillfällen som nu. det är tomt, bara känslorna kan tala om hur mycket ni betyder och hur mycket jag vill ställa upp.

jag skriver mer när jag hittar orden..


godmorning sunshine!

2009-04-06 kl. 10:08:17
vaknade och såg hur solen smög sig in under rullgardinen. här blir ingen sovmorgon tänkte jag och reste mig upp ur sängen. ångrade mig lika fort måste jag säga. kröp ner under täcket en stund till istället. men när hunden krafsade på dörren, mamma tjatade om att katten stuckit upp på vinden och lillebror skrek om allmänt oviktiga saker gav jag upp.

helgen har varit lugn. var hos hanna en stund i fredags, hamnade sen i gislaved en runda. smått udda kväll. igår blev det till att käka lite med tjejerana. trött och seg som jag var så blev inte kvällen så lång. nu har jag käkat frukost, funderar på vad jag ska ha på mig och när jag ska åka till kusinen. hon pratade om att käka lunch ute. med vilken ekonomi då tänkte jag? men det får väl gå för denna gången då. hon ställer trots upp med allt för mycket för vad jag är värd, hehe. att  påstå att hon är bäst är till att överdriva men inte långt ifrån måste jag säga.

nehe, borde kanske ta tag i mitt liv. blogga är ju inte speciellt kul och om folk tycker det är intressant är en annan femma. whatever tänker jag och trycker på spara & publicera knappen haha

hur låter ett vårskrik?

2009-04-04 kl. 13:06:12

tänker inte pröva inne i mitt rum faktiskt. ska ut i skogen och göra en ronja rövardotter. det är så det ska låta! solen skiner, värmen är här och snart även sommaren. vad finns och klaga över?

huuvdvärken som börjar komma nu kanske.. spår ifrån gårdagen. det var en kul kväll så ska inte klaga. vad som händer denna lördag har jag inte en aning om. vill hitta på något. typ grilla ute vid anneberg, bada, göra något galet haha. vårkänslor!! yeay!

bilder från gårdagen ska vi leta reda på. frågan är hur pass censurerade många är..


tankspridd, förvirrad och allmänt lost.

2009-04-02 kl. 22:48:00
dagen började bra. solade en runda med emma. la mig framför teven med årets första  twister glass. klagar definitivt inte på något av det. fixade kläder till baldejt och svängde förbi lajn på vägen hem. sen vettifan vad som hände. det slår om på en sekund.

steg innanför dörren hemma och tjatet börjar. inget elakt eller jobbigt bara tjatet om att kolla det, fixa det och göra så och så. tröttheten kom fort. hungrig. plugg. packa. duscha. när fan ska man hinna med allt som måste göras?

lillebror ger mig dåligt samvete, fråga mig inte hur han lyckas. hundvakt denna veckan med så fullt upp.

har bara konstaterat att livet slår om på sekunden och man ska ta vara på de bra tillfällena. njut av varje sekund och ta det dåliga när det kommer. tänk inte på det annars. sånt är livet bara.

snart blir jag ännu mer förvirrad av mina tankar och skrivandet. jag borde sova. men jag kan inte? frfåga mig inte om det heller! sovmorgon imorgon, två lektioner, dansuppvisning, fixa bilder till projektarbete, klippa sig, studentfest. soft dag vill jag påstå. kvällen kan se ut hur som helst. bokstavligt talat! film-/kändistema.

jag är världens mest positiva människa! hahah

nationellt prov, tyger och modevisning.

2009-04-01 kl. 23:16:03

nationellt prov svenska b, sista tentan för min del. känns så sjukt bra, slutet är nära och det känns kan jag lova! fixat massa till bal och student idag och som grädden på moset fick vi studentmössorna förra veckan om jag inte nämt det! kvällen avslutades med fashion night 2009, modevisning och mässa i gisleparken. fia redovisade sitt projektarbete, 10 klädesplagg. nästa steg är en hel kollektion det är jag övertygad om. bra jobbat vännen.

nu är jag sjukt trött, har insett att jag inte pluggat på det jag borde, ligger efter i desto mer  och att jag skiter i vilket just nu. min säng är svår att motstå. tanken att välja  mellan säng och böcker har inte ens slagit mig. night