jag har lyckats med det omöjliga!

2009-02-28 kl. 10:16:26

jag har fått fem kilo att bli ett halvt. bara genom att byta väska, packa om och ändå behålla samma saker. jag är grym! väskan var mindre vilket orsakade kaos inne i väskan men allt är med och nu ska vi snart åka. jag kommer saknar sverige, sakna alla här hemma men vet ni vad? jag behöver denna resan just nu och jag ser fram emot den som fan. jag har den bästa med mig. karolina myhleendorph - en sann pippgängs medlem och en underbar vän!

vissa saker låter så patetiska när man skriver dem, eller hur? men egentligen är det så det heter, då man beskriver känslan och ja, det är rätt helt enkelt. synd bara att det låter fjolligt, löjligt och patetiskt många gånger.

vilken filosofisk tanke.. ibland tänker jag faktiskt till riktigt ordentligt. lite stolt över mig själv nästan. det händer faktiskt sällan om jag ska va ärlig. men men, nu kommer snart ida och vi ska packa in våra enorma väskor och åka mot göteborg och mot irland. framme runt elva ikväll. lång dag och resa men två förhoppningsvis bra veckor att se fram emot.


bättre sent än aldrig.

2009-02-27 kl. 22:05:24

det blir en lång natt. hur ska jag packa allt jag redan packat men minska vikten på det? kvällens gåta!
kommer åka dit för övervikt på resväskan imorgon. står på 13,5 kg nu och då är inte skor och neccesär inräknat! va fan ska jag göra? två veckor är vi borta med begränsade tvättmöjligheter liksom! hallå? hur ska jag överleva? packa bort en massa? åh nej! kanske borde låtsas som ingenting och sova? nja inte så bra lösning kanske. jag får fundera på detta asså... natten blir som sagt lång.

skulle blivit harrys med vikki och anto mfl. men nej. förnuft och mamma sa nej. kanske påverkade en halvpackad väska saken med.. troligen ja. let's dance och lite trevligt familje tjafs istället.. yeay!

varför sitter jag ens här? borde packa om min väska, borde väga mig.. eller oj jag menar min väska! borde fixa tvätten. observera att jag la in sista maskinen för en kvart sen och det ska med imorgon. lyckat oh ja! jag är duktig på det här.

måste fixa musik till mobilen, leta upp kameraladdaren, hitta en annan väska, packa skor, hänga tvätt.. åh fy fan. jag skulle lyssnat på mamma-lajn!


ointressant bloggande.

2009-02-27 kl. 17:08:59

varit i göteborg på wellness-mässan. helt okej. efter några timmar av nyttighet och skit blev det donken sen hemresa. soft dag. slapp ju skolan.

nu borde jag packa. men nej det orkar jag inte. istället blir det utgång med vikki och flera ikväll. slösa lite extra pengar innan vi åker haha. packa lär jag göra kvarten innan vi åker imorgon. och ja det är dåligt som fan men men. vi får se vad som händer. kaanske blir en kväll i tv-soffan ändå.

irland imorgon, två veckor i ett främmande land, i en främmande familj och på ett främmande jobb. men jag ser fram emot det ändå. det blir vaad man gör det till va fan!


tankar i en oändlighet.

2009-02-26 kl. 23:06:30
utan er faller jag handlöst. utan dig står jag kvar utan kraft. jag vill leva i en normal värld, är det för mycket begärt? ta mig tillbaka till drömmarnas land och dagisets tider. inga problem, fantasier var det man blev lycklig av. idag vet man att dem aldrig  går i uppfyllelse. idag vet jag att jag står själv kvar i sista versen ändå. det är jag mot världen och jag kommer förlora stort. 
 
idag är jag negativ? oh ja! jag vill gråta, gråta tills tårarna är slut.. men det kommer inga. hur mkt jag än tänker eller försöka. känslan finns kvar men det händer inget. är mina tårar slut? jag vill gråta, varför går det inte? det känns alltid så mycket bättre efteråt. nu är det bara en förföljelse av känslor. jag orkar inte.

mina foton av dig är som en kniv i hjärtat varje gång jag ser på dem. som tusen nålstick. vad har jag gjort för att förtjäna det? dra åt helvete världen vill jag säga men inser snabbt att det är en patetisk illusion. dra åt helvete tårar blir det istället och därför kommer dem inte.

jag har kommit så här långt. jag hade hellre vandrat lika långt bakåt och förändrat tiden med dig. jag saknar min hjälte, jag saknar mitt ljus i vardagen, jag saknar min pappa och det är sjukt vad mycket tankar som kan passera på en kväll..

en dag som alla andra.

2009-02-25 kl. 22:44:22
sovmorgon, (samhäll), engelska tal, irlandsmöte, karnelevalsmöte... så långt var det en bra dag! sen kom tankarna på samhällsprovet imorgon. samhälls-ekonomi! det säger mig för fan ingenting. det är intressant och allt det där men orkar jag ta tag i det? nej! den skiten lär jag få ta imorgon. på ingång just nu - IG!!! whatever, fuck it! återigen; studenten here we come! eller ja det är klart, jag kanske inte ens får ta studenten med alla mina IG? hahah

jaja, hemma igen nu efter några dagar hos kusinen. home sweet home they say. men jag vet inte om jag håller med. det är något visst med att få bo "själv", sköta sitt och slippa allt tjat. sen att serverad mat, städning och sån skit ingår hemma (oftast) är ju klart en annan femma men friheten! det är den jag vill ha!

jag är för trött för att skriva något intressant.. jag har inget intressant att säga liksom. detta är en dag som alla andra och detta är ett inlägg som vilket annat. tankar i ord är vad det är. ointressanta tankar oh ja! men whatever!

borde verkligen sova nu. en vecka med sena nätter är vad det har varit. irland lär ju inte bli bättre. imorgon är det tvätta och packa som gäller. jag har ett så roligt liv! fy fan säger jag bara.

är stolt över systers bloggande. jag är till och med lite nämd där på ett hörn. när jag kommer hem från irland är det falkenberg som gäller! så är det bara! du har inget och säga emot!

nu är det nog sovdags. det känns så men som vanligt lär jag väl fastna vd datorn ett tag till. jag har ingen självkontroll all fan! det kanske borde bli ändring på det? jaja, en annan dag kanske.


like a roller coaster.

2009-02-24 kl. 16:59:03

När vi kom till sjukhuset hade jag svårt att ens komma ur bilen. Innanför akutmottagningens dörrar fanns så mycket människor jag kände, som kände pappa eller visste vem pappa var och att vi var på väg. Jag hade inbillat mig att pappa skulle finnas på akuten. Levande! Men det var inte den sanningen jag mötte. Jag passerade dörrarna in till akuten och mötte genast ett bekant ansikte. Jag var som i en bubbla. Människor kramade mig och sa saker. Jag var tyst. Korridoren vi gick igenom kändes som evigheternas tunnel. Någon tittade ut ur sitt kontor, sa ngt eller bara skakade på huvudet. Jag minns inte vad jag tänkte.

efter att ha skrivit dessa rader i mitt projektarbete är humöret inte riktigt på topp längre men jag mår förvånans värt bra. jag vill nog helst av  allt bara gråta tills tårarna tar slut men nej. så är det inte längre. jag tar det när det kommer istället. tårarna kan inte hindra mig det vet jag men idag tillåter jag dem inte.

fixa lite mat innan kusinen kommer hem. sen ta tag i samhällen... om man orkar.


humörsvängningar oh ja! hahaha


i'am a rockstar.

2009-02-24 kl. 13:32:17
man kan väl dröma iallafall? hahah

idag är det en sjukt bra dag. bra humör, bra väder, slutade tidigt, allt känns neutralt och allmänt jävla bra.. eller aa samhällen är inte gjord men vet ni vad! jag skiter fan i vilket. jag orkar inte och njuta av ett bra humör istället.
och nej jag går inte på något som vissa påstod idag. jag är bara sån helt enkelt.. hmm, hur det nu lät men aa..
whatever är lätt dagens ord!

glädjeruset fortsätter...

hate mondays.

2009-02-23 kl. 20:46:39

ny vecka.. fy fan. helg snart! eller hur vikkan? harrys på fredag lutar det åt. vi får la se vad som händer och när jag hinner packa.. det är ett senare problem.

nu ska jag njuta av min chokladglass, glömma alla bekymmer och softa som fan!


time to realize.

2009-02-23 kl. 18:26:36
det är inte vad det borde. sanningen slår hårt när den närmar sig. det fattas en bit och den kommer aldrig tillbaka. you took a piece of my heart with trough death, i know you keep it close up there in heaven. idag känns saknaden väldigt nära och jobbig att hantera. önskar du vore här istället för så långt bort. du är så oerhört saknad och förståelsen och acceptansen är allt för långt bort för att jag ska orka.

redovisade svenska talet idag, helt okej får jag väl säga. engelskan däremot ska skrivas om lite. hade hoppats att bli av med det men nej. får bli på onsdag istället. fyra dagar kvar sen sitter vi på flyget till irland och praktik i två veckor. ser mer och mer fram emot det. hoppas på att det blir två bra veckor även om allt känns lite smått segt och nere nu. kunde varit bättre för tillfället..

klaga är jag bra på har jag insett men va fan. det är ju det man klagar på man behöver få ur sig och bli av mig. mitt liv är fullt av guldkorn men jag behåller dem för mig själv helt enkelt. read or not, it's up to you.

no more.

2009-02-22 kl. 18:11:43

åt helvete med skolan säger jag bara! skrivit två tal idag. svenska och engelska. bara samhäll och varmkök kvar nu. skulle inte förvåna mig om jag tvingas skriva om engelskan med. för trött för att koncentrera mig så det blev vad det blev helt enkelt. jag läser fan ingenting och ändå är det för mycket. dem andra läser fan kemi, matte och fysik utöver allt med. va fan hittar man motivationen?! inte har jag lyckats iallafall. fuck it!

fick två bilder från gårdagen av vikki. bara så ni vet. victoria ortiz är egentligen fransyska med man, två barn och hund. snyggt hus vid havet och egen vingård. enligt henne själv iaf?! troligen bara det franska vinet som talade! hahah. kul kväll iallafall. kunde varit bättre men va fan. alla kvällar kan man inte va på topp. lite alkoliserade bilder bjuder vi på. enjoy!


                            

nu är det packa som gäller. blir till och bo hos kusinen några dagar. ska jag hinna packa och äta måste jag nog skynda mig nu. bussen väntar inte vet jag av erfarenhet! 

day after tomorrow.

2009-02-22 kl. 11:07:41
blev utgång igår iallafall. slapp sitta hemma med böckerna.. dess värre ligger dem och skriker på mitt golv nu istället och idag är jag för trött och tankspridd för att orka ta tag i det. samhäll, varmkök, engelskt tal och svenska litteratur författare.. kill me slowly instead!

vissa saker är nog aldrig menade till att hända. dem ligger så nära att man snuddar vid dem men man når liksom aldrig fram. det händer inget. man stampar på samma ställer allt för länge. just nu är känslan att jag borde ta ett steg tillbaka eller framåt beroende på hur man ser det. för det här tar alldeles för mycket kraft för att det ska vara värt besväret.

idag hade jag behövt en tessy med sina kommentarer och smarta råd och förklaringar. panne är dock en bra psykolog men det är två helt olika saker. utan er hade min hjärna blivit en enda röra som jag inte kunnat trassla mig ur. det är tur att jag har er fan. you make my day!

ne nu får jag inte sitta här mer . jobbigt bara att två av arbeterna görs på datorn. det blir lätt lite msn och annat mitt i allt och rätt var det är är klockan mycket och man är inte klar med det man borde. gaah, alltid samma problem. borde plugga på en stenålders dator med endast ett skrivprogram och inget internet.. finns sådana fortfarande? hahah

tillbaka till verkligheten nu då...

under the surface.

2009-02-20 kl. 17:37:41

åka till hanna snart. ska bli skönt och ta en soft kväll med mat och bara massa onödigt skitsnack. behövs ibland. järngänget är ju trots allt järngänget, right girls?

var på minnesstund för en av lärarna som dog häromdagen. plötsligt sker det som inte får hända. hon skulle blivit 60 år i år. min pappa hade blivit 46. så unga, så fulla av liv, så mycket kvar att ge. livet är orättvisst.

jag insåg att det händer fler. det gör verkligen det. det är så sjukt att det får hända men vi styr inte över ödet och tur är väl kanske det ibland.


nehe, nu kommer snart lina. time to go.


like never before.

2009-02-19 kl. 10:47:36

håltimma större delen av dagen. segt som fan. blev kusinens lägenhet med teve och dator. borde plugga men tankarna är på annat håll.

irland om lite mer än en vecka. borta i två veckor sen. praktik och festande, bra kombination? jo men absolut! sak samma, karrou är med och då kan det inte bli något annat än två bra veckor. gör min praktik på en veterinärklinik på irland. kommer inte förstå ett skit. hoppas klart på motsatsen. ser verkligen fram emot detta. men varför oroa sig över det. det blir vad det blir. i vilket fall en utmaning och ett äventyr.

nästa äventyr hopps jag blir USA. frågan är bara vart jag ska få ihop mina 200 barntimmar... jag är ett steg från mitt mål och det känns omöjligt. varför kan det inte bara bli som jag vill en gång.lösa sig på ett enkelt sätt utan massa problem.

äh, nog med klagomål. livet är rätt jävla underbart ändå måste jag säga. jag har vänner som inte sviker, en familj jag vet stöttar mig. släkt som ställer upp i  alla lägen. jag är inte ensam och det är jag så oerhört glad för. utan er hade jag inte stått där jag står idag. ni har hjälpt mig igenom allt och jag har vuxit som människa.
jag är samma ansvarslösa, spralliga flicka med ett annat tänkaden och annan syn på livet.

ibland är jag rädd att växa upp fört fort. någon sa till mig att jag ska försöka vara barn så länge jag kan. vara mig själv. jag är trött på den där masken jag tar på allt för ofta. många tycker kanske jag är ytlig och fejk. no shit? vem är inte det egentligen? man påverkas av allt som händer i ens liv. alla är inte med om allt. jag har varit med om lite för mycket för vad den normala verkligheten borde erbjuda. jag har lärt mig något av allt men att resa sig efter att ha fått benen undanslagna är inte något du gör bara så där oavsett hur stark du är. det krävs mer än så.

jag vill inte vara egoist eller bitchig. dett låter patetiskt i mångas öron men jag bryr mig inte. deta är minatankar i ord. jag är stark, jag har klarat det här, jag ska fortsätta ta mig igenom livet. för vet ni vad? jag är stark och jag klarar detta!
med de som står mig nära ska jag fortsätta ta mig fram i livet. det är bara problem som hindrar mig och ina problem är omöjliga att ta sig igenom. 

therese klarade teorin igår, halva vägen avklarad! yeay!



there's no need to pretend, this is my life.

2009-02-17 kl. 21:36:49
det är verkligen så. inget stämmer. inget blir rätt. the world's not on my side. simple explanation?

i guess i was wrong, but i really hope i'm not. we'll see..

baby, look into my eyes.

2009-02-17 kl. 20:22:38

blev två lektioner idag, pallade inte mer. drog hem och ut till sjön med therese istället. underbart vårväder och en allmänt soft eftermiddag. var och solade en stund innan, aldrig fel..t rött så in i helvete. religions provet är försvunnet ur mina tankar och speech talet ska skrivas.. kill me right now instead!


        
det är som om du läste mina tankar,
 du känner mig allt för väl och det är jag glad för!


vissa saker är oförklarliga och man får helt enkelt acceptera det bara. eller? det är inte så enkelt som dete låter ska ni veta. samma tankar, dag efter dag. det går inte en dag utan att du passerar i mina tankar. att något påminner om dig. en lukt, en händelse eller en sak. vad som helst. jag saknar dig mer för varje dag som går men jag lär mig att acceptera mer varje dag. du var mitt liv i 17 år. du försvinner inte bara det vet jag men ibland är jag rädd att du ska göra just det, försvinna från mig för alltid. du har gjort det på ett sätt, men i mina tankar lever du mer än någonsin. varje dag är du där och påminner om det som varit och det som aldrig blev av. varför tänker jag varje gång men hittar inget svar.
utan dig är jag vilse i allt. du fick mig alltid hitta tillbaka. nu är jag på väg bort. bort till något nytt. ett liv utan dig.. jag är rädd för vad som händer senare. hur kommer allt se ut om ett år? jag vet inte helt enkelt och det känns faktiskt bra. jag tar dagen som den kommer och saknar dig precis så mycket som jag vet att du saknar mig. jag är din dotter och du är fortfarande min pappa. skillnaden är att vi befinner oss på två olika ställen. två olika världar. men jag älskar dig lika mycket för det. saknaden är den som gör ont. min hjälte finns inte längre till hands. jag får stå på egna ben.


rubrik.

2009-02-16 kl. 20:49:17
         


slutade kvart i tolv, yeay för det! hem, käkade och åkte till värnamo med tessy och mamma. optikern, drog över affärerna en snabbis och sen fika. väl hemma kände jag och lina oss som frisörer och tessy fick helt enkelt va försäkskanin. trust me! resultate blev tusen gånger bättre än bilderna ovan, haha!
men vi har insett att vi verkligen inte har en karriär inom frisöryrket! men man vet inte innan man provat, right?

för en gång skull har jag en bra dag och det klagar jag inte över! även jag förtjänar det om jag får vara lite egoistiskt...

synd bara att plugg, plugg, plugg är det enda jag måste göra men verkligen inte gör, it sucks! personligt ansvar? va fan är det?!

intressant läsning.. no shit? vem bryr sig egentligen? haha. sak samma, ett inlägg blev det iallafall sen om det är intressant eller inte skiter jag i för jag har en bra dag!







trött.

2009-02-15 kl. 22:03:10
sigrun, lovisa och karrou.. ödet slår en när man minst anar det. ni hade änglavakt och det är jag glad för!

pratade med fia i telefon. hädanefter ska jag göra det till en vana. skratt, allvar, tårar och allt i ett och samma telefonsamtal. det är otrolig hur någon kan känna en så väl på avstånd och förstå vad jag menar utan att jag säger något. du betyder sjukt mycket det hoppas jag du vet! prioteringarna är inte alltid något medvetet. man är inte mer än människa. och jag glömde inte tala om för världen att du fyller 18 på tisdag!  sofia olsson heter hon är är en av dem underbaraste människorna jag känner! glömmer ni gratta henne så jävlar! nöjd nu fia? haha

böcker, oupppackad väska, saker överallt, tvätt i maskinen och allt ska jag fixa innan jag får sova? jag är inte gud liksom?! jag sov fyra och en halv timme inatt. jag skiter fan i allt och sover direkt. det får vänta..
 
imorgon kommer youyo hem och gissa om vi har mycket och diskutera eller?! jag har liksom inte skickat dagloga sms för ingenting! hon däremot snål som fan så hennes story får jag imon. can't wait!

trött och hatar tankarna som kryper tätt inpå.

confused.

2009-02-15 kl. 14:33:45
ni vet sådana dagar när man vill skriva massor men det blir liksom inget vettigt? kanske inte ne, bara jag som är allmänt fucked up som vanligt.. så mycket som stämmer, så mycket som inte stämmer och så mycket som bara är som det är utan anledning? hur förklarar man det? mitt svar brukar alltid bli i stil med; va fan vet jag?!
när jag skriver detta tänker jag på sigvardsson, sjukt längesedan vi sågs, varför är en bra fråga? hon hade fattat precis vilken känsla jag menar. ni slutar säkert läsa nu med tanken; hon är ju sjuk i huvudet?!

jaha, hemma från fjällen. nu räcker det med skiddåkning i år. trött som fan på det vilket aldrig hänt förr...  det har varit en sjukt bra vecka och jag ångrar inte att jag följde med. sista kvällen spenderades med göteborgs killarna och det blev en lyckad sista kväll även om den avslutades tidigt. hemresan tog en jävla tid.. dryg så in i helvete!
hemma en halvtimme, duscha, packa och åkta vidare till gnosjö till emma, lina och elin. efter ett tags funderande åkte vi vidare till smålandsstenar och träffade folk. kände mig som ett levande lik men skönt och träffa lite känt folk och inse att man är tillbaka i vardagen.. vilket är positivt för en gång skull! vissa personer förstår man sig bara inte på.. det är verkligheten helt enkelt och den styr man fan inte över.

jag vet exakt vad jag vill, eller? confused är ett klockrent dagens ord!

ellinor kommer och föreläser på skolan i maj, efterlängtat!

nu är det bara religion, samhäll och speech kvar och fundera över.. fuck it säger jag bara. jag pallar inte!

det är 18 månader idag sen jag förlorade min hjälte på tal om helt annat. j hjälte lät löjligt men det är sanningen och den står jag för. jag räknar inte, ödet talade om det. kanske för att ge mig en dålig dag? för mycket tankar och för mycket krafter till onödiga saker. återigen; va fan vet jag?!

dagens.

2009-02-09 kl. 22:10:13

jag glömde tala om att sara trillade i liften!

observera att det var i knappliften i barnbacken!


rewind.

2009-02-09 kl. 19:05:34

i'm always by our side girl.. anytime! it's unfair i know but we'll go through this together! varför engelska vet jag inte, sak samma. du vet vart jag finns och det är huvudsaken.

uppdatering från fjällen nu då. har otroligt nog lyckats med dagens vurpor, observera plural haha. i backen och på parkeringen, hur fan lyckas jag?! perfekt väder och perfekta backar, klagar inte. saknar min egen säng sjukt mycket bara. blir totalt utklassad i guitar hero men när veckan är slut så jävlar! (att mina motståndare till och med är onyktrar räknas kanske inte?) hittade lite bildbevis på systers kamera. enjoy!

   

panik.

2009-02-06 kl. 18:21:15
nu börjar det bli riktigt jobbigt... åker imorgon tidigt tidigt.. tror ni jag börjat packa? nej är det rätta svaret - PANIK

sportlov nu, yeay! äntligen slippa allt pluggande.... om det ändå vore så enkelt. man är inte fri från böckerna på lovet ens.
studenten är så efterlängtad måste jag säga!

jag orkar inte skriva något intressant, har inget intressant och skriva helt enkelt. blir till att hjälpa mamma med maten och sen packa för roligare än så blir det helt enkelt inte.

circus.

2009-02-04 kl. 16:46:46

finally! det ser ut att gå mot sitt slut. efter alla månader kan vi nu sätta punkt och gå vidare.

imorgon åker diddi till london och är borta en hel evighet. jag ska ifs till idre på lördag men hallå det betyder att vi kommer ännu längre ifrån varandra?! vi har iallafall fyllt på min ordlista och utökat mitt ordförråd idag. det ska vi ha poäng för! ännu mer poäng ska vi har för att vi satte samhällsredovisningen! tro det eller ej men ett VG kanske är på gång och trilla in. vi kändes oss jätte seriösa när vi börjar lägga upp en overhead med texten: Vi ska prata BAJS och det kommer bli SKITkul! men det slutade bra och vi visste typ vad vi snackade om iallafall, haha.

efter sju våfflor kan ni får gissa hur jag mår?! det blev lite många kanske men äh det var värt det. nu är det that's 70's show som gäller och sen tillbaka till pluggandet. booring!


disappear.

2009-02-02 kl. 18:52:51

hur vet man vad man vill när allt är fucked up. kaos. när löser allt sig? det är jobbigt och vänta och tålamodet är slut...


finally, samhällen är skriven. nu ska det bara framföras på ett bra sätt. vi är inte dem bästa talarna diddi men denna sätter vi fan. i hope... hahah. man borde kanske ta tag i svenska, religion och speechen med?

aa jo men visst lät det jobbigt? någon frivillig som gör det åt mig?


jag har ett problem.. min ekonomi säger nej men jag tänker beställa kläder ändå. idre och irland ska betalas och jag ska överleva under resorna. jag kommer sluta när jag måste leva på a-kassa! problemet är att man måste jobba innan man får a-kassa och inte ens det har jag gjort... det kommer sluta illa det här.. jag får ta tag i det här och skärpa mig!

jaja, en annan gång kanske, nu trycker vi på köp-knappen! yeay!
det är ett par skor på väg ner i min brevlåda med och det betyder mindre pengar och mer glädje och det är väl det viktigaste?

okej, jag ska sluta låta förvirrad men det är nog tyvärr sån jag är idag. shit asså. inte ett rätt någonstans. förvånad att jag ens fick ihop ett inlägg.


sometimes you gotta look beneath.

2009-02-01 kl. 19:59:30

parken igår. björnrosenström var kass men vi hade skitkul ändå. tessy, panne, beery, linus, emma, lollo, diddi m.fl ni är fan underbara. partypeople oh yes! en lyckad kväll, och jag lovar er. det var värt det även om fötterna och huvud värker.
huvudsaken är ju att vi va läckra som fan haha. tack folket!

vissa människor kommer helt enkelt aldrig förändras. man måste våga chansa, man måste våga ta nya steg, göra oväntade saker och vara beredd på att det kan gå åt helvete men också sluta bra. du har bara ett liv så man ska utnyttja det till fullo, right? man måste våga lära känna människor innan man dömer dem! vilket jag är jävligt dålig på, förutfattade meningar har jag alldeles för många. man borde kanske tänka mer på det...
varför kan osäkerhet få en att göra saker man egentligen inte vill och står för? man blir en annan människa för att skydda sig själv.. för att skydda vad egentligen? man är den man är, man borde kunna stå för det. så sjukt, jag skriver en sak och gör en helt annan. utan att jag tänker på det eller styr det själv? jag borde ta tag i det. va mig själv och lägga ner den ytliga fasaden. jag är den jag är och så är det, sen om folk ite tycker om mig för den jag är är det upp till dem...

aja, enough serious talk. nu är det mat, packa up, duscha och sova som gäller.


jag har en ängel, en egen ängel som aldrig sviker mig. allt händer av en anledning.. eller?

jag saknar dig pappa, mer än du någonsin kommer förstå. en dag ska vi ses igen. vart, när och hur vet jag inte men en dag ska jag va i dina armar igen. känna dina andetag och känna mig trygg igen.. en dag, jag längtar