Jobb jobb jobb!

2009-07-27 kl. 22:31:02

Jobbar och sliter som man borde i vuxenlivet.. yeah yeah hur fan lät inte det då. Jag är inte vuxen och det vet alla som känner mig, jag är bara barnet fan. Eller? Ne inte det heller, usch jobbigt läge. Nog tänkt på det. Jobbar gör jag iaf, tre veckor till sen utomlandsresa förhoppningsvis och sen USA, spännande spännande.

Jag orkar inte ens uppdatera så ni som läser får nöja er helt enkelt.


Don't forget who you are!

2009-07-16 kl. 00:58:42

Träffade karro i måndags. Åt och pratade om allt och ingenting. Gud vad jag tycker om den människan. Vad jag tycker mindre om är när dem ringde från jobbet och jag fick åka ner. Jobbade igår och jobbat idag. Solen skiner och det är fint väder, vad gör jag då? Jo jobbar på en restaurang mitt på stranden med havsutsikt. Man är inte lite sugen på att springa ner och bada varannan sekund! Men men, pengar pengar pengar.

Verkar som att USA kryper närmare och närmare. Referenser och läkarintyg kvar nu bara sen jävlar ska det sökas familj och äventyr! Det är skrämmande men ändå spännande. Jag ser fram emot det här tror jag! Det går upp och ner men jag ska ta chansen.

Borde verkligen sova nu. Vänder på dygnet. Börjar jobba tre imon iförsig men ont i fötterna och helt slut i huvudet nu. Vuxenlivet är tufft alltså.

I know exactly what I need but something is in the way. I don't know what!


Back home again!

2009-07-13 kl. 15:24:51

Varit hemma sen i lördags nu. Alla mina saker är i falkenberg så lite tomt här hemma. Inte ens min egna data fick jag med mig hem.

Fest i ss i lördags. Det var en livad kväll och slutade med ett svullet ögonbryn, spricka i läppen och vinst i luffarschak på knutssons kallingar. Mer galenskap, ja tack haha! Skönt och träffa lite känt folk efter isolering i falkenberg. Men jag ska inte klaga, trivs där nere.

Ikväll blir det träffa karro eller fia eller båda två, vi får se vad som händer. Kanske ner till falkenberg imorgon igen. beror på vädret.

Livet leker och alla tusen val står precis framför mig och jag är ett livs levande frågetecken!


Update!

2009-07-09 kl. 12:18:47
Ett tag sen nu asså. Men det blir liksom inte att man vill skriva varje dag. Känns onödigt vissa dagar och andra måste man bara skriva av sig. Vad har hänt sen sist då? För att göra en lång historia kort (jag är bara lat, det har inte varit tråkigt)

Vikki åkte till Colombia och vi här hemma fortsatte våran underbara vardag, hmpf.

Torsdagen, 2 juli, min pappa hade fyllt 46 om han fortfarande levt <3 saknaden känns som ett sprucket glas inombords. Orden 'du är stark' ekar lite i mitt huvud och jag hånskrattar lite tills jag inser att det kanske stämmer. Ibland känns det så. Men oavsett om man är stark eller inte ser insidan alltid ut på sitt egna vis. Sen hur det speglas på utsidan är en annan sak. Jag står på egna ben och jag mår bra men saknaden gnager hela tiden.
 
Åkte ner till Falkenberg med Therese, hann knappt ner innan det ringde och vips hade jag jobb och helgen fick ändrade planer. Hann dock med utgång på fredagen, en timmes dopp i havet med underbara vänner på lördagen och en härlig kväll med samma människor, här också mer bad långt in på natten. Några timmars jobb på söndagen, tappa nycklarna under altanen, åka hem, packa om, äta och åka ner igen. Träffade dem tre grabbarna grus denna kvällen med och har insett att inget förvånar mig haha, inga kommentarer. Köra bil utan linser är inget att rekommendera på tal om annat. En galen kväll som avslutades ännu galnare, på ett positivt sätt!

Att fylla på kylskåpet är inget jag ser fram emot, det är dyrt och jag tyckte bättre om när mamma skötte det och det fylldes på automatiskt ungefärg! Dagens ris på det dåva!

Falkenbergsbo nu. Känns bra, lite ensamt och tråkigt men ändå skönt. Man kan göra vad man vill och på sitt sätt. Inget jobb idag, vädret håller folk borta från stranden. Restaurangen blir tom och jag utan jobb. Men men, chill dag för min del.