The end of nothing

2009-06-23 kl. 23:17:29
Varit hos Vikki både igår och idag. Igår var det bara soft och idag samlades pipptrion, allt för längesen sist. Koch pratade minnen, oförglömliga minnen. Vilken resa! Utan er hade den inte varit densamma! Ni är två personer som jag hoppas jag håller kontakten med framöver. På lördag drar Vikki till Colombia och lämnar alla här hemma med den klassiska svenska sommaren, regn regn regn. Sol idag i för sig men hon kommer ha typ miljoner grader varmt där nere. Hej då "fest" på torsdag! Sen ska vi ses när du kommer hem!

Antonela och jag konstaterade att alla killar tror att tjejer antingen vill gifta sig och skaffa värsta seriöst eller så är dem bara allmänna hoes. Vet ni! Det finns en jävla massa varianter där emellan! Bara för vi frågar vart ni står är det inget frieri. Fan va fel det kan bli och vad ett missförstånd kan förstöra helt enkelt, det är synd att det blir så bara.

Massa  tankar om allt och ingenting, det ena leder till det andra. Vill bort härifrån nu känns det som. Ta en sista minuten som Tessy föreslår eller bara flytta ner till stugan i sommar. Vill inte lämna alla bara, bara vissa saker.  Allt tjat och gnäll och problem. Usa lockar mer och mer samtidigt som jag känner mig mer och mer osäker på vad jag vill. Fan va jobbigt allt kan va asså!

Missförstånd hit och missförstånd dit, allt för många sådana på sistone och med allt för många jag vill hålla kvar vid. Välkommen till negativa-klubben fan känns det som idag, depp depp depp! Men whatever, it will pass as everything else!

It all feels like whatever, what is whatever?

2009-06-21 kl. 18:52:41
Söndagar är sjukt tråkiga, inget och göra alls. Ifs är alla dagar lika tråkiga nu när man inte har något jobb haha. Men men, skönt att va ledig med. Kanske två veckors jobb framöver, något i alla fall och pengarna behövs, vi får väl se. 

Fyllt i ansökningarna till USA  och skrivit mitt personliga bre nu. För varje ord´som skrivs känns det som att det verkligen kommer bli av. Gud vad jag längtar samtidigt som jag är sjukt rädd för att åka. Mest för att jag inte har en aning om vilka förväntningar jag har och om det ens är detta jag vill göra. Jag är ute efter äventyr och det lär jag få. Ska bli sjukt spännande och förhoppningsvis lärorikt.

Lämna allt här hemma känns lite tufft i för sig men jag överlever nog det med. Jag har mycket som håller mig kvar men jag vet också att det finns här när jag kommer tillbaka. Nehe, mer skrivande till ansökningarna. Lika bra att göra klart!

I'm out.

Midsommar är över

2009-06-20 kl. 17:55:23
Överlevde midsommar i år igen, soft och lugn kväll utan större missöden. En bild säger mer än tusen ord och facebook säger allt helt enkelt.

Sovit en stund, kanske dags att ta tag i städningen nu. Jag är hungrig med. Jobbigt läge asså. Känner mig seg som fan men vill  ändå göra något annat än sitta hemma en lördag kväll. Vi får väl se vad det blir.

.

2009-06-18 kl. 17:55:56

ta diskussionen och sabba stämningen eller inte? tror svaret blir inte. men tänker inte bli överkörd för det!


Känns som att allt löser sig mer och mer, framtiden ljusnar

2009-06-18 kl. 16:34:05
Hej Johanna!

Grattis du har nu blivit antagen!

Du har nu varit på intervju och din intervjuare har skrivit mycket goda ord om dig. Jag hoppas du fick svar på alla dina frågor under intervjun samt en god förståelse för hur det är att vara au pair.

Känns bra att få ett mail med denna texten. Hälften av papprerna är ifyllda och det känns som om det verkligen blir av. Känns som något jag vill göra och känns som om jag kommer göra det bra. Det närmar sig med stora steg. USA i höst/vinter, nytt och främmande men spännande och lärorikt förhoppningsvis.

Vad som händer fram tills dess har jag inte en aning om. Det får bli hur fan det vill, jag orkar inte planera eller något. Tar dagen som den kommer även om allt är segt och tråkigt för tillfället. Midsommar imorgon, lite folk här hemma, får väl se vad det blir. Soft kväll med härligt folk iaf. Ingen ekonomi att hänga på till öland med diddi och folket.

Insåg häromdagen att jag står helt på egna ben igen och det känns jävligt bra men skrämmande. Jag orkar med att leva utan stöttande pelare hela tiden. Jag orkar stå själv med dig i mina tankar. Jag är ledsen att du inte fick vara med på min student, min bal och min resa fram till USA, du hade varit stolt, du hade skrattat och följt mig genom allt med ett stort leende på läpparna. Jag vet det men jag hade velat att det skulle komma direkt från dig. Du stod inte innanför dörren när jag kom hem på studenten. Dina bröder och föräldrar stod där men inte du. Farfar talade om att du sitter och vinkar åt mig när jag kom fram på utsläppet. Det var ord jag behövde men som stack som en kniv i hjärtat. Jag vet ju att du velat vara med, varför stannade du inte kvar då? Jag fattar inte och jag hatar att du förmodligen inte fattade själv. Ibland känner jag mig övergiven, idag känner jag mig stark och övergiven hur det nu går ihop... jag vet inte, jag vet ingenting.

Livet är en gåta och jag har fan inga svar

2009-06-12 kl. 10:11:32
Vill träffa syster, vill åka till falkenberg, vill veta vad som händer i höst, vill veta hur mycket klockan är, vill veta en massa onödiga saker. Fan va myckret jag vill, men helts av allt vill jag ha frukost nu!

Snart är allt studentfirande över och vi står alla där och vet inte vad vi ska göra. Men äntligen har man tid att ses, förhoppningsvis i alla fall. Vi går alla mot olika mål och nya upplevelser och det är väl bra ifs. Vad vill jag få fram? Inte en jävla aning. Tankarna är i oordning och jag orkar inte sortera.

Frukost var det sen kanske jag kan få fram något vettigt, inte troliget men man vet aldrig.

Välkommen till arbetslöshetsvärlden

2009-06-10 kl. 16:55:16
Studenten var i fredags, i fredags! Hallå liksom?! Jag borde njuta av friheten och ledigheten men är stressad, uttråkad och rastlös så in i helvete. Va fan är det för fel på mig? Hahaha!

Softade hos vikki en stund idag efter att ha sovit hos emma inatt. Blev en sen kväll och mitt huvud är halv avstängt och jag är seg som fan. Vill bara softa sönder, dock inte ensam! Någon som ställer upp?

Balen i värnamo om en stund verkar det som sen hem, duscha och softa. Tror planen ser ut så, kanske hinner ändras många gåner. Jag hoppas det för just nu är den tråkig.

Aja, lär ju inte va klar när dem hämtar mig snart. Fint folk kommer sist och eftersom det spöregnar orkar jag inte fixa något. Mysbralls är soft som fan och ingen lär tittat på mig ändå när alla kommer i sina fina klänningar så whatever, I'm out!

Student & bal '09 är över och ett nytt kapitel påbörjas

2009-06-09 kl. 18:50:20

Det har varit två veckor av förväntan, stress och lycka. Men vi har lyckats med mycket. Att hinna blogga har jag inte prioriterat speciellt måste jag säga.

KarnELEValen 2009 blev succé och NV vann för första gången tillsammans med ESMK som aldrig någonsin vunnit. Oväntat och välförtjänt!

Student och bal '09! Det är svårt att förklara vad det inebär för jag har inte insett det själv. Jag är numera arbetslös, väntar på ett eventuellt år i USA och har resfeber för något jag inte ens är säker på. Jag ska lära mig stå på egna ben, ta ansvar och allt det där. Det känns tungt men ändå helt jävla underbart. Tre år av plugg, motgångar, lycka, tårar och underbara människor sätter jag  punkt. Börjar ett nytt kapitel och lämnar det gamla bakom mig men tar med mig mina erfarenheter vidare. Har inte lyckats så bra som jag ville och trodde men livet slår snabbt om och med tanke på allt som hänt så är jag stolt över vad jag presterat.

Vissa saker är fortfarande smärtsamma och jag vågar inte tänka på dem men när jag träffar er kan jag inte hålla mig undan. Ni påminner ig så mycket om honom och jag känner mig splittrad. Men ni betyder så oerhört mycket och utan er hade ja inte stått här idag. Släkten är värst säger man men lika ofta är ni underbara. Genom er kan jag se min pappas stolthet. Tack!

Nog med känslosamhet. Balen var en oförglömlig kväll och alla var sjukt läckra. Dagen började bra och avslutades ännu bättre. Tack allihop för en minnesvärd kväll.

Att sammanfatta dessa två veckor är fan inte lätt men ett stort tack till alla som känner sig träffade är en början. Bilder kommer när jag orkar.

Ikväll blir det gnosjö, emma, film, fettomat och skvaller. Arbetslös och fri från plugg, man borde må bättre haha.


Baldansträning!

2009-06-02 kl. 21:52:16
Dagens händelse är baldansträninen, mina rosa skor är numera svarta och jag skyller absolut inte på eje haha, minst lika mycket mitt fel! Alla har inte dansen i blodet helt enkelt.

Tog sovmorgon idag, drog till skolan för en kvarts lektion typ. Jävligt tur att jag gjorde det för det var viktigt för betyget haha. Så nu trillar förhoppningsvis ett mvg in och jag är nöjd. Vg i relgion säger yodit, jag tror henne fan inte. Imorgon märker jag vilket, haha. Kanske goda nyheter!!


Studenten om två dagar, balen om fyra. Sen är det över. Sen är det verkligen över.
 
Vem vill gå i trean nu ingen ingen, ja vem vill gå i trean nu, ingen ingen alls!!!! YEAY!

Vad som händer ikväll pterstår att se.. fest eller sängen?