Sista kvällen i kylan

2010-01-31 kl. 18:07:29
Imorgon flyger vi mot Thailand och några grader varmare klimat. Längtar! Kommer inte sova en blund inatt.

Josefin har fixat ny design åt mig, tack! Velig som jag är gillar jag förändring haha.

Sista måltiden i Sverige blir lasagne, om man inte räknar frukosten jag kommer proppa i mig i morgonbitti!

Klättra på väggarna och hoppa från hustaket

2010-01-30 kl. 11:58:40
Hade behövt springa en runda men med tanke på hur lat jag är blir det en lång promenad i snön istället. Om jag någongång orkar ta tag i det och gå ut men ne varför just nu? kan vänta bara lite till.

48 timmar + några till

2010-01-29 kl. 21:25:09
Sen jävlar åker vi till Thailand! Jag och Josse åker på ett äventyr utan dess like. Vi är två personer utan koll på någonting, önska oss lycka till! Pucko 1 och Pucko 2 packar lätt och sticker till värmen i sex veckor! Eller nått hahahhaha, galet!

Har packat allt! MEN jag har också packat upp igen haha. Kanske borde två klänningar till få följa med så slipper jag köpa det där och kan köpa något annat istället, för klänningar har jag faktiskt! Inte för att jag mår dåligt av en till, eller? Inte packa ner? Packa ner? Det är frågan! Någon som kan packa åt mig, fixa allt och sen möta upp på landvetter måndag morgon och ge mig allt jag behöver? Jag ger upp! Jag åker i något och slänger med handväskan och pengar sen blir det vad det blir! Pff, kanske inte. Ne jag velar faktiskt inte så mycket som jag påstår, men klurigt är det.

Imorgon är det femtioårs-kalas för farbror, samtal med USA, utgång med härliga människor och en dimma man sent glömmer! Sista helgen i Sverige på ett tag ska firas haha.

11 dagar kvar i snön!

2010-01-21 kl. 10:28:15
Nu kan vi snart räkna ner på fingrarna, Thailand 1 feb är inte långt bort. Att jag packade för en vecka sen kanske jag inte borde tala om asså men framförhållning kan väl inte vara negativt? Måste ju kunna packa upp och ner en gång minst och därigenom plocka bort något som jag sen konstaterat att jag måste ha med igen och så kan det hålla på några gånger. Lär inte va klar för ens en kvart innan vi måste åka till flyget ändå. Sista sekunden, det är jag det!

Att jag hänger på Mc Donalds med en latte och dator en förmiddag som denna känns lite udda. Hoppas Karro kommer ifrån tidigare så jag slipper sitta här och skriva mitt arbete till USA. För det har jag absolut ingen lust med! En kaffe till kanske? Stiga up såhär tidigt är inget jag är van vid just nu. I april blir det ändring på det när tre barn ska upp och matas tvättas och kläs på. Vilket äventyr! Kan bli tufft, kan bli galet, kan bli underbart! Sen om det går rakt åt helvete tar jag flyget hem! Men det gör det inte hoppas jag, Christina och Jeff verkar vara helt underbara människor, och piloter inom militären kanske ska tilläggas! Kanske får man ta en tur i luften under mitt år hos dem, vem vet! Man kan filosofera mycket när man sitter ensam på Mc Donalds och tvingas höra på dagens ungdom som sitter bredvid. Usch va gammal jag lät nu haha.

Man har förändrats en del under åren har jag konstaterat. Plöjde igenom skolkatalogen igår när Sara och hennes fyra kompisar var hemma. Måste säga att vi var förbannat söta som små sen vettifan vad som hände där runt mellanstadiet/högstadiet, en riktig svacka! Nu är det på bättringsvägen måste jag säga! Grattis Sara till körkortet förresten! Nu kan du hälsa på mig jämt och vi kan vara som förr, bästa vänner, ovänner, syskon och rivaler på samma gång! Kan bli svårt att ta bilen till USA dock så kanske får vi helt enkelt ta oss  att ses innan jag åker, se gamla filmer och skratta åt tiden då vi var så förbannat söta! Det var tider det, inga bekymmer alls. Kanske var vårt största problem att välja vem som skulle ha vilken barbie och vilken barnbiehäst. Minnen det där! Det var du, jag och våran barbievärld mot alla andra, nästan iaf haha.

Helgens plan är badtunna och kall öl i falkenberg, mössa på, check! Kanske borde ta ta tag i det där arbetet nu annars får jag det aldrig gjort! Och Therese, här är ditt inlägg du tjatar om att jag ska göra! Nöjd nu haha

Hjärngympa!

2010-01-14 kl. 23:01:12
Kan inte fatta att jag läste så mycket matte som upp till Ma D! Har varit privatlärare på Fabriksgatan idag i Ma B och ja det sitter i ryggraden men jävlar va tid det tog att sätta dit den kunskapen. Rätt kul när man inser att man kan det som ser så svårt ut. Poäng till mig för hjärngympa och poäng till Therese för att hon var en duktig elev som klarade alla talen! Hahah fan va töntigt det här lät men aa så töntig var sanningen.

Borås och Göteborg i helgen, födelsedagskalas och jobb. Sen mer ledigt för min del. Behöver fixa mitt introdkutionsarbete till USA och de första dagarna i NY. Självdisiplinen är verkligen värdelös, skärpning! Ringa optikern, skriva packlista, skriva köplista, fixa med banken, fixa med apoteket, fixa med det ena och fixa med det andra. Att inte göra något är vad jag gillar att fixa mest!

Samtal från "queen of London" idag. Saknar dig Yodit Amanuel! Påskharen blir dissad för din skull i år!

Ibland är det upp, ibland är det ner, med massa olika saker. Ibland mindre bra saker, ibland mer bra saker, så är det bara! Har uppfattat detta nu asså! Poäng till mig! Logik och jag är inte bästa vänner men vemn bryr sig, att förvirra mig själv är liksom en del av mig, typ, eller nått haha