Bakfylla, spöregn och en jet-ski - klockren helg!

2010-02-28 kl. 13:59:27
Thailand är en klass för sig! Helgen har varit galen och jävligt kul! Bilder hamnar på facebook så fort det funkar igen! Irriterande! Censur eller ej? Vi får väl se vad som läggs upp.

Fredagen innebar fest och lekar på skolan. Tacobuffe, dricka och quiz.. jättekul höhö. När folk fått i sigf lite dricka blev det bättre och lärarna showade lite i baren. Sjukt mycket man lärt sig på två veckor inser man, att man sen är utbildad bartender är ännu galnare! Lärarna är sjukt duktiga iallafall. Jag gjorde kvällens miss när jag skulle bära in glas till baren för att tjäna en gratis drink (även om dem kostar en 10 här i thailand haha) och bär en sisådär 12 stycken. Tror ni inte jag tappar alla precis i baren ner i batteriet och rakt på en vodkaflaska? Poäng till mig! Seduction, hollywood och lime var kvällens besökta ställen. Vem vet, vi gjorde säkert massa mer med tanke på hur länge vi var ute. Även denna helg har folk haft praktik och dem har varit grymma!

Lördagen blev bakisdag på freedom beach! UNDERBART! Rekommenderar starkt! Drog ihop ett gäng på 8 pers och tog en longtail en halvtimme för att sen landa på paradis stranden! Sol, bad och flairing i fem timmar innan vi drog oss hemåt och laddade upp för utgång igen. Galet galet men vi gillar det! Josse lyckas ha sönder vattenlåset på handfatet bara sådär men inte drabbade det oss mer än till att skratta hysteriskt! Så kan det gå liksom. Tog en dusch och skålade redan där. Kall bacardi och varm dusch, bra kombo! Jackberry var dagens drinkprovning och den fick klart godkänt! En rödspetta, drinkar, en mud slide och några tequilashot senare sov vi i en tuk-tuk på väg hem med hatt på huvudet! Sjukt rolig kväll, idag inte lika roligt!

Bakfulla och trötta tog vi oss ner till stranden idag även om molnen lyckats hinna fram framför solen även här i Thailand. Tog ett dopp och slog vad om att det skulle regna inom en kvart. mycket riktigt! Vi gömde oss under några parasoll och Thailändare och skämde bort oss med manikyr och pedikyr. Jenny snackade lite skit om personen som fick massage och efter en stund visade det sig att denna person var svensk, dagens pinsamhet! Mest pinsamm var iförsig personen och thailändare han fick massage av! Intimt kan jag lova att det var och vi satt en halv meter bort, euw! Massage med happy ending kallar vi det här! Han åkte med henne på hennes moped när massage timmen var slut... thailand thailand säger jag bara! Sen lyckades Rami lura med Zandra och Siri ut på en jet-ski i spöregn och noll sikt, grått spöregn! Men kul hade dem!

Plugga lite och sen blir det seg söndagsfilm i launchen. Sen däcka tidigt för imorgon börjar allvaret!

En bild säger mer än tusen ord och facebook har många bilder!

Man slutar aldrig förvånas

2010-02-21 kl. 17:19:14
Karro trillar in klockan nio idag på morgonen och ingen har en aning om vart hon varit. Röst har hon heller ingen och en australiensk bandana. Jahopp tänker jag och somnar om. Borde verkligen gått upp eftersom jag inte ens var ute igår men ne ist sover jag till tolv. Till och med Josse sov länge för en gång skull. Gårdagen blev lugn för några och vild för andra. Dem fyra som hade praktik på lime hade det visst gått bra för. Jag orkade aldrig ta mig dit. Tabletter och resorb räddade min kväll. Underbara Thailand haha. Karro är förresten min och Josses nya själsfrände, helt jävla klockren människa och våran sambo dessa fyra veckor. The hangover satt klockrent nere i launchen där alla låg helt döda ikväll. Mc Donalsd delivery är nya upptäckten asså. Varfört har inte Sverige det?

Imorgon börjar allvaret igen och nya drinkar att lära sig. Skaffa thai nummer är eftermiddagens planering. Hädanefter ska vi nog ha bättre kolla kan vi hoppas. Omöjligt att gå ut 20 pers och komma hem tillsammans allihopa. Bara mamma Lajn som hade klarat av att organisera det haha. Sms får funka när hon inte kan närvara och agera! Bra första vecka som nu är slut. Fan va tiden springer iväg.

USA närmar sig med storsteg och jag saknar min lillebror haha. G'natt!

Första veckan är över

2010-02-20 kl. 11:24:19

Therese! Varför tog jag inte dig som bagage istället. Använder inga kläder här ändå och jag har lite abstinensbesvär här borta. Lifta med flyttfåglarna hit?

Första veckan har passerat. Mycket plugg och två prov och en jävla massa praktiskt. Flair, freepor och baren. Man lär sig så sjukt mycket på kort tid. Att vi har lappar på väggen där vi har all info om rom, tequila, vodka och gin eller att våra drinkrecept är upptejpade framför toan är sånt vi borde hålla för oss själva kanske? Stenhårda dagar men sjukt kul. Var på stranden i Karon och flairade i torsdags med allihop, kul och komma iväg lite. Blev fotade av nån nisse som inte alls va rädd att få en flaska i huvudet när alla tränade samtidigt. Iaktagna var vi iaf. 52 pers som börjar kasta flaskor, jag hade med stirrat haha. Poolparty igår - välförtjänt som fan! Idag ser poolen inte så fräsch ut dock men jävla kul var det. Hamnade sen på club lime och deras vipavdelning med tillgång till vodka, red bull och sprite. Öva freepour ohja haha. Slutade väl med många 8:or och 12:or! Resten av kvällen är som en berg och dalbana. Man vet man hade kul men jävla va fort tiden gick. Idag mår vi som vi förtjänar! Josse är dock en mirakelunge som aldrig blir bakis så hon hämta pizza till frukost åt oss lata. Solat och badat i äckelpoolen en stund. Nu blir det nog sova ett tag sen äta och dra igång igen. Ska nog till lime och kolla hur dem fyra som fått praktik har det. Kanske beställa en mai tai för att göra det lite spännande!

Hemlängtan har inte nått mig men makaroner och falukorv skulle vara uppskattat om ni kunde skicka? Therese, du kan väl ta med det när du liftar är du gullig? Facebook tjallar om snäkaos hemma? Vad missar jag? Insnöade bilar och förfrusna fingrar? 35+ och stekande sol är bättre då antar jag? Förmodar att påsk blir inomhus istället för ute som förra året? I vilket fall är det fest! Yodit kommer äntligen hem med!

Nästa helg ska vi ut med partybåten och champagne-snorkla! Innan dess en hel vecka med mer plugg och mer drinkar och massa tid i baren! Nu, sova!


Thailand några dagar senare haha

2010-02-14 kl. 13:14:50
Blev visst lite dåligt med uppdateringen här! Bilder säger mer än tusen ord eller vad är det man säger? I vilket fall har facebook fått massa nya paradisebilder och fler kommer!

Hunnit mer en jävla massa sen vi kom hit nu. Utflykt till hong öarna - PARADISET! Helt klarblått vatten och minst 25 grader varje dag, närmare 30 de flesta! Vattnet är lika varmt som luften och man är mer i vatten än på land. Vi har hunnit med att ta dykarcertifikat, jag fick PADI open water diver och josse PADI scuba diver, 18 och 12 meter får vi dyka till. Såg haj och havsorm, sköldpaddor och uppblåsabara fiskar (fråga mig fan inte vad dem heter, haha) Jävligt häftigt var de iaf! SItta utan mask på 12 meter är tufft haha.

Vi åkte vidare till phi phi tre dagar och sov i bungalows. Nu är vi i patong och på hotellet där skolan kommer vara. Massa nytt härligt folk!

Som sagt, bilder finns på facebook för detta går fan inte beskriva med ord haha.

Thailand dag 1

2010-02-02 kl. 14:51:25
Förbannat lång flygresa följt av väntetid i varm minibuss i Phuket. Tagit oss över till Ao Nang nu med båt som tog evigheter men varför klaga när vi låg uppe på fören i strålande solsken. Att vi sen somnade och bränt oss redan första dagen är en annan femma. Varit och kollat in aporna på stranden och läget runt omkrin här. Apan hoppade på Josse, lite kul måste jag säga. Imorgon blir det Kontiki Diving Center och anmäla oss till dykarkurs!

Resorb och imodium till kvällsmat idag! Jetlag, dålig sömn och stark mat men vi klagar inte! Vi är på semester och äventyr! Nu har Josse redan däckat så får väl göra det samma.