Då börjar vi om igen

2009-12-31 kl. 14:26:25

Januari börjar året februari kommer sen, mars april har knopp i håret? Haha whatever. Nyårsafton idag då, tummen upp för det! Varit i affären och laddat upp med blåbärssoppa, rhodos 2009 har satt sina spår och blåbärsshot blir kvällens höjdpunkt, om vi lyckas få till den rätta knycken vill säga! Uppladdningen börjar om en stund, en promenad i det vackra vädret (läs IRONI! följer bara med för att någon sa friskt luft är nyttigt), en kopp kaffe med allas vår Annelie Sandberg (perfekt för fest-pepp-talk) och sen ett dopp i poolen med en kall dricka av något slag haha. Rullar vidare till Dye och där blir det mat, raketer, härligt folk och champagne! Nyår blir nog bra i år med, hoppas bättre än förra året. Kvällen började bra men slutade värre. Nog diskuterat!

Nyårslöfte? Ne det är dåligt med det i år (eller nästa år? förvirrande asså!) men vi får väl se. Ska uppleva sjutk mycket iallafall. Thailand feb-mars och usa april och ett år framöver. Shit, nästa nyår firas på andra sidan jorden, tufft! LÄS JÄVLIGT NERVÖST! Hahahahahahh!

Nehepp, på med termobrallsen och ta bilen till fabriksgatan. Eller vänta undra om jag ahr körförbud med tanke på att jag hade sönder bilen på förmiddagen! Förbannade snödriva till att stå ivägen! Jag får väl smyga till garaget och hoppas på det bästa! Gott nytt år!


Crash and burn

2009-12-29 kl. 18:54:56
Fyller i visumansökan till Thailand. Shit det händer verkligen, sex veckor i Thailand! Kommer bli ett sjukt galet äventyr och en minnesvärd resa. Längtar som fan. Snart en månad kvar bara. En månad är liksom ingenting haha. Mest skrämmande är att jag är hemma en månad och sen åker jag igen. Då för längre tid än sex veckor. Ett år på andra sidan jorden. Känns som ett äventyr, ett skrämmande och galet kul äventyr. Jag hoppas på det bästa. Blir det av någon anledning det värsta är jag några tusen fattigare och sen hemma igen. Det överlever jag! Men nu ska jag inte tänka så. Ett år är knappt något av ens liv egentligen. Jag kastar mig in i ett äventyr och det blir vad jag gör det till. Fan va jag börjar bli nervös, hmm inser nog att jag faktiskt är det just nu i detta tillfälle. Läskig tanke haha.

Ledig idag, tack gode gud för det! Så många shopaholics som slåss på mellandagsrean är helt sjukt. Har folk aldrig shoppat förut va fan! Sitta ner fem min för en kopp kaffe nej nej, vika plagg efter plagg efter plagg haha. Jävla tur att jag jobbar med sjukt bra människor och att tiden går snabbt. Jag tycker om mitt extraknäck!

Nyår snart, vad är nyårslöftet? Hmm, jag tror inte jag har något. Bara att jag ska uppleva massa och satsa på äventyr istället för det säkra. Det säkra har jag massa tid att lägga på senare i livet. Jag lever för dagen just nu, Carpe Diem kanske inte är så dumt ändå! Blir fest med närmaste vännerna och det tycker vi om!

Önskar du stod vid min sida och höll min hand pappa. Men vem vet, du gör säkert det. Jag vet faktiskt att du gör det. Jag känner det. Jag skulle aldrig våga utan din närvaro. Nu kommer tankarna, ska sluta skriva innan det spårar, orkar inte ikväll.

Årets hemvändarfest! Juldagen är kommen gott folk!

2009-12-25 kl. 11:50:27

Ikväll är man chaufför och imorgon är det jobb haha. Men lika glad är jag för det men gladast är nog (inte en aning om vad jag skriver här?)

Det är utgång på g och tro mig man kan inte va annat än taggad, detta är årets fest (överdriver kanske lite ja) och vem kan inte va taggad liksom?!  Okej jag ljög! Inte så taggad och det regnar ute. Ett dopp i badkaret kanske är dagens vändpunkt vi får väl se. Och ja jag får ljuga för tomten har redan varit här och han har så mycket att göra att han hinner inte kolla hur snäll jag är nu för att minnas det till nästa julafton, så det är så! Nog babblat, ät upp frukosten! Självdisiplin en portion? Ja tack!


With or without you

2009-12-24 kl. 23:01:04
Julafton är snart över. Precis som de två sista jularna har den inte passerat utan tårar. Men jag har haft en bra dag och varit med människor jag älskar, mer kan jag inte önska egentligen. Drömmar är inte verklighet. God Jul!

Är man stor måste man vara snäll

2009-12-23 kl. 16:32:29

Jaha, det var därför jag drog de små barnen upp för backen och åkte med dem ner. Jag är en hjältinna asså. Lika snäll som bamse.

Tog en tur till pulkabacken med sötaste Ellen, Linnéa, Emmy, Christoffer och Therese. Behövdes för att pigga upp mitt humör asså. Ikväll blir det badtunna och kanske lite dricka med härliga människor!

     




När inte orden räcker till

2009-12-23 kl. 12:43:36

Man kan inte förvänta sig allt av alla andra. Vill man något får man själv lägga den högsta insatsen och försöka ta hem vinsten. Sen att det inte alltid är lätt och att man misslyckas är en del i spelet som kallas liv.

Jag orkar bara inte spela åt dig också. Jag gjorde det för 8 år sedan och jag  vet vad det innebär. Jag orkar inte igen. Jag står på egna ben men ser dig och allt rasar. Du anar inte hur jobbigt det är. Jag vill men det går bara inte. Vi lever inte på samma villkor och med samma inställning. Det är inte som det var förr och det finns inget eget, än. DU måste försöka, jag kan inte hjälpa dig. Det är inte min uppgift och jag har fullt upp att leva själv. Jag önskar jag var tre och utan problem. Mitt största problem var att jag inte vågade åka den långa och branta pulkabacken som dem andra barnen. Jag önskar pappa levde och att han skulle tala om vilken fegis jag är sen putta mig ut i backen. När jag sen gråter och fryser och är arg förlåter jag honom snabbt när han skrattar och häller upp varm saft  ur en termos. Jag hatar minnen, dem slår mig i bakhuvudet och sliter sönder mig. Jag älskar minnen för det gör att jag känner mig levande och stark när dem passerat. Jag hatar att minnas att du är borta. Allt gick sönder och det går för sakta att laga det.

Jag ska göra det jag vill även om jag gör det utan stöd och på egna ben. Jag vet att jag klarar det, jag ska bara hitta modet.


Varför inte liksom?

2009-12-22 kl. 23:58:11
Nu är det gjort! Flygresan är bokad och betald och kursavgiften delvis betald. Dett händer verkligen! Jag ska till Thailand i sex veckor!! Semster/bartenderkurs. Jag längtar som fan, ska bli sjukt kul och spännande. Åh februari är fan snart, haha. Jag är verkligen spontan och lever för sekunden. Bra och dåligt men äh va fan man måste våga.

Julafton om två dagar, det är helt sjukt. Inte det minsta julstämning. Usch lite tråkigt faktiskt men men. Mycket tankar och mycket minnen som blockerar den klassiska julkänslan. Känns konstigt men ändå "normalt" utan jul hos pappa. Hemskt skrämmande tanke men sån är sanningen. Tredje julen utan honom. Det är sjukt. Bara sjukt overkligt inget annat. Tanken få tårarna att rinna nerför kinden. Torkar bort dem och tänker på något annat. Allt är så sjukt onormalt men ändå verklighet. Komplicerat och sant usch ja. Men va fan, jag lever, jag mår bra och jag ska resa i minst ett år framöver nu. Jag har massor att se fram emot och jag tror han skulle va stolt. Jag vet det! Det räcker som julklapp! Saknaden kommer nog aldrig dämpas bara känslan av onormalhet. Man vänjer sig och tanken skrämmer inte lika mycket. Har ett hinder kvar innan jag kan sticka iväg på allt resande. Det skrämmer mig lite men jag måste göra det. Jag kan inte svara på varför det bara är så. Jag kommer alltid älska honom även om jag vet att han svek och lämnade oss på ett fruktansvärt sätt. Alltid!

Fy fan, skrämmer upp mig själv med fina, känsliga ord och uttryck. Har tappat det där med att skriva det tanken säger. Går inte längre. Äsch, får bli sängen och dejt med john blund istället för att tänka för mycket. Julen blir vad det blir och nyår med. Det blir vad man gör det till!

Tack Josse för hjälpen med bloggen! Försökt och försökt men ne det är helt enkelt för avancerat för mig haha.

Man måste bara älska spontana galenheter!

2009-12-20 kl. 11:28:06

Kvällen igår blev jävligt lyckad till slut. Vi hade ingen plan alls, ödet tog oss till parken framåt kvällen och aa även om parket tappat stinget så var det en lyckad kväll. Victoria Secret show vilket betydde 90% pojkar och ett fåtal tjejer, men klagade vi? Nej nej! Förfesten var inte så dålig den heller haha. Gud vilken kväll, fler sånna kvällar tack!

Städa upp lite ifrån gårdagen, man kan tro det varit en hel buss dagisungar här men ne, bara jag och therese, kan inte förstå hur det kan se så här ut? Städa, packa, äta och köra till Värnamo för att hinna med tåget till Göteborg. Jobb 9-18 imon sen tåget hem igen. Stället man upp så gör man, lite onödigt men men. Ta tag i det här nu då, jaja snart!


Waist of time!

2009-12-18 kl. 11:06:31
Har konstaterat att det här med att sstiga upp tidigt på morgonen är förbannat jävla onödigt! Man blir uttråkad och sysslolös och kunde lika gärna dragit täcket över huvudet någon timme till ist för att gå upp! Nu sitter man här i soffan och gör minsta möjliga ändå liksom, åh irriterande! Gå ut kan man inte helller för då fryser mn ihjäl, great day, just great!!

Haha okej lite övderdrivet negativ där kanske, jag ger mig! Jasg tycker om snön och ska nog ta en runda sen om mamma inte redan rastat hunden för då är det ingen mening med att gå ut liksom, eller? Självdisiplinen är inte den bästa asså, man borde skämmas!

Blir en runda till Gislaved och fika med Josse sen. Upp till skolan och hämta en bok jag givetvis glömt duktig som jag är. Okej nu tror alla jag bryr mig om en sketen skolbok men ne det är min privata bok som en lärare lånat så ja måste hämta den. Hade det varit skolbok hade jag eldat med den och krupit ner i soffan igen!

Ta tag i mitt liv var det, hur gör man och vad är är min plan? Jag har ingen!

Resa, inte resa, thailand, inte tahiland - nej jag är inte velig!

When there's nothing to say

2009-12-17 kl. 22:16:45
Blogga utan anledning? Ja det händer faktiskt. Typ oftast! Patetiskt men sant asså.

Varit ute med Therese idag, skjutit lerduvor! Kände oss lite tuffa när vi står och fryser häcken av oss mitt ute i skogen, yeay! Men kul var det, fy fan haha. Facebook har filmbevis för den som är nyfiken hur detta gick till. Tog en simtur i gislaveds bassäng med. Frisk luft och träning, va fan har hänt med oss?

Helgen sere tom ut just nu, planer trillar säkert in. Fika med Josse imorgon iaf. Så, nu har jag bloggat utan anledning, poäng till mig!

One last breath

2009-12-15 kl. 17:22:24
Livet snurrar vidare, äntligen med lite att göra! Jobbat en del i Göteborg, nästan iaf haha, strax utanför i Partille på Vero moda. Så mycket roligare än vad jag trodde, älskar allt det sociala. Inte det mest exclusiva men va fan, ett jobb ska inte bara ge pengar man ska trivas med och det gör jag verkligen.

Samtal ifrån London igår. Du är så jävla saknad vännen! Att vi tänker likadant och läser varandras tankar verkar funka även med ett stort avstånd och massa vatten emellan oss. True friendship never ends! Vad det än är vet du vart jag finns och tvärtom! Always!

Jul och nyår kryper snabbt ifatt mig. Juldagen är det utgång och dagen efter jobb, nyår är man helt ledig och då är det fest som gäller! Nästa nyår är jag förmodligen i USA så nu ska det tas vara på tiden med underbara vänner och härligt folk. Kommer sakna många så jävla mycket, känns lite tråkigt att åka samtidigt som det kommer bli ett av mitt livs största äventyr. Nervöst, spännande och lite små läskigt att april inte är långt bort. Vad som händer fram tills dess vet jag inte, lite jobb i Göteborg verkar det bli, bartenderkurs i Thailand lockar som fan också. Vi får väl se vad som händer. Tanken om en ny tatuering springer i min hjärna.

Jag tror aldrig jag kommer förlåta dig för allt men att acceptera att det som hänt har hänt måste jag göra. Det är tufft för vi är en familj även om det inte känns så.

Carpe diem! Eller ännu bättre Crea diem!

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one...

2009-12-10 kl. 16:56:02
Så, vad händer? Ambassaden är besökt, visum påväg, Stockholm finns i check-listan över besökta städer, jobb fixat ett litet tag framöver, föreläsning avklarad. Ja, lite har hänt på sistone.

Förekäsning om mitt projektarbete för en komvuxklass. Kändes bättre än väntat och lite stolthet hittade nog hem hur ego det än känns att skriva det.  

Spontanitet är fan bäst! Samtal 10.00, 11.00 packat och påväg mot Göteborg och jobb. Vero moda är nog min favoritarbetsplats hittils. Inget exclusivt men fan så kul! Hem, packa om och iväg mot huvustaden och ambassaden. Köade i tre timmar och snackade med ne handläggare i en minut, fett onödig resa! Men nu är Stockholm besökt iallafall, inget för mig dock. Visumet är på väg och snart är jag i USA! Det är sjukt att det snart är april och att jag snart åker, blir nervös av tanken så släpper den just nu!


Blir mer jobb och Göteborg i helgen. Jul på liseberg för första gången med Karolina, Oscar och hans kompisar. Nyår? Vad händer? Blir det kanske fets i Tyngelvi? Vi får väl se vad som händer.