When there's nothing to say

2009-09-28 kl. 22:32:44

Bloggtorkan fortsätter. Inte riktigt på humör för det här längre. Behovet av att skriva av sig finns inte samtidigt som jag vill skriva. Det går bara inte, det finns inget att säga.

Vardagen bara rullar på och helgen känns som vilken annan dag som helst. Det speciella med helgen fattas liksom lite nuförtiden. En biverkning av arbetslösheten, typ haha.

Skjutit upp min sista del i jägarexamen idag. Jo tack lite stolt över mig själv är jag måste jag påstå. Vet att pappsen ler av stolthet någonstans också. Han hade gett mig en sån där kram och lagt fram ett dåligt skämt men ändå hade han innerst inne varit lite mallig tror jag.
Jag är faktiskt tjej och det gör det extra fräckt tycker jag haha. Jägarexamen kanske inte platsar på CV:t men det är en erfarenhet det också och det är roligare än det låter. Nu återstår licensskrivning och sen lär jag väl sitta och sova i ett torn under årets älgjakt. Varm o'boy och en klic-fri termos får hänga med också. Pappsen gillade inte klick-ljudet, det skrämde visst älgarna som enligt honom har dunderhörsel på flera tusen mils avstånd typ, yeah yeah right, jag är släkt med rödluvan! Det blir kanske klick-termosen ändå för inte vill jag ha en älg gåendes neranför mitt torn, känns lite farligt faktiskt även om jag har vapnet. Dem väger ju faktiskt typ 10 ggr så mycket som jag. Va fan snackar jag om? Jag börjar bli trött asså. Och förresten vill jag skjuta en älg, vore riktigt coolt att kunna få med i CV:t liksom, eller?

Nog med svammel, Caller var bäst i Idol och min kudde ser inbjudande ut så


long time since last time.

2009-09-21 kl. 13:26:29
skrivkramp? totally!