Tisdag, sol och friluftsdag

2009-05-26 kl. 16:41:20
Hittade en nyinkommen kommentar om förra inlägget och var bara tvungen att visa.

youyo
om Keep on doing what's right isn't easy:
nästa gång binder jag fast dig vid dammsugaren :-D lalalllaaa!!

Tror hon på riktigt att hon skulle lyckas med det? Kvinnan får ju tänka om asså hahaah. She'll never succeed. Mihihihih!

Friluftsdag idag och det betydde paddla kanot som en tok, frysa om fötterna (och resten av kroppen), sola, grilla korv och softa rent ut sagt. Helt okej dag. Nu är det ut med hunden som gäller sen duscha och sega. Borde plugga men jag gör som jag brukar, blundar och låtsas att det inte finns miljontals böcker på golvet. Det funkar!! Try it!

Keep on doing what's right isn't easy

2009-05-24 kl. 18:44:04
Har ingen aning om någonting, förvirrad, lost och allmänt borta. Bring me back to good times!

Städat hos yodit idag, eller aa tittat på gjorde jag väl mest om jag ska va ärlig. Tack för en bra kväll soulmate! Blir inga kommentarer om gårdagen, den passerade helt enkelt och ni som inte var där, synd om er!

Borde plugga men hjärnan sammarbetar inte alls idag. vilket den sällan gör nu för tiden.

Bläää dag och ja jag får klaga och va negativ för jag känner helt enkelt för det!!

En helt vanlig lördag håller på att passera

2009-05-23 kl. 12:52:40
För Panne skull har jag lovat uppdatera! Tur att någon tycker jag är intressant iaf, hahah. För er som undrar, att köra släpkärra gick utmärkt och jag är som vanligt kung i allt när det gäller bilkörning! Att vi spände spännbanden fel eller att jag körde över en av spännsakerna behöver vi inte diskutera tycker jag.

Soft kväll med tjejerna igår. Jordgubbar och chokladsås har aldrig smakat så bra! Vi borde ses oftare!

Ska äta middag snart, elller aa min frukost är det hahah. Steg upp strax efter tolv även om jag skulle varit iväg vid tio idag. Men men, ska åka till Gislaved om en stund och prova studentklänningen en sista gång sen är den förhoppningvis klar.

Undra om riset kokar över när jag inte passar det, risken är stor, borde kanske gå ner och kolla efter.

Äh, kokar det över så gör det. Inte mitt fel låtsas vi.

Karnelevalen är en vecka bort exakt. Om två veckor är man bakis och laddar inför balen. studenten har passerat och man ska veta vad man vill göra sen. Jag känner mig helt plötsligt stressad som fan men överlycklig på samma gång.

Riset ropar, I'm out!

Happy day!

2009-05-19 kl. 22:30:56

Lång skoldag. Helt soft. MVG i motion & friskvård och det behövdes verkligen. Tal, föreläsning, möte och provning av studentklänning imorgon. Lång dag och inte bara det, ska köra med slägpkärra och hämta massa saker. Kan bli en intressant dag med många missöden, hahahah. Keep away!

Sara, Anna, Kjell och Britt var här idag. Gamla minnen och gamla välbekanta ansikten. Känns som om det vore igår. Det är så långt bort men så nära. Ni är så underbara människor! Var vid sjön med Sara och hundarna. Längesedan vi träffades och kunde prata. Dirty details är vårt huvudämne, hahah. Inte så långt till nästa gång! Det säger vi alltid i för sig hahah.

Pluggfri dag och sova tidigare än vanligt. Lite sovmorgon imorgon iallafall. Visst ja, väckarklockan med ja! Nu är allt fixat och jag ska få min behövda skänhetssömn. Vissa saker fattas men skitsamma...


Poäng till mig! Yeay!

2009-05-18 kl. 21:10:46
Skickade in en religion igår och en annan idag. Nu är jag inte efter i det mer! Hurray! Skrivit klart mitt engelska hyllningstal med! Jag är glad glad glad, helt kass är jag inte! Har dock svenskan x 2 och nk a prov släpandes efter mig. Äh, det fixar sig. Ikväll är det duscha och softa som gäller.

Hurray hurray hurray! var bara tvungen att hurra högt för mig själv lite sådär i min ensamhet, haha.

Haft karnelevalsmöte här idag. Fick lite gjort för en gång skull! Poäng till oss kanske. Blev pizza idag och pizza igårkväll, hej fettobebis!!! Whatever! Hahahah!

Jag är på bra humör, ytterligare en anledning att hurra högt! Imorgon får jag träffa syster. Jävla många hurr det blir idag! Weeehooo!!!

Sim- & lekskola á la dog

2009-05-17 kl. 15:11:57

man ska före gå med gott exempel om man är störst


är man liten och söt härmas man


nyfiken är man med


Noddy är lite rädd för vatten


träffade lille Thure när vi var ute


slutligen fastnade han på bild, vildjur som han är, ett sött sådant

På torsdag blir det långpromenad och bad med alla hundar vi orkar med haha

Million miles away.

2009-05-17 kl. 12:24:13

Det finns ingen enkel förklaring. Allt är en enda röra och jag står mitt i den. Det löser sig med tiden tänker jag och blir mer och mer stressad. Make it stop! 5 juni, skynda!!

Religion, svenska, nk och speech. Det slutar inte förfölja mig, jag är kass när det gäller skolan nu asså. Vill bara skita i det. Kanske inte så smart men jag är nära.

Konfirmation för bror igår. Gjode ett tappert försök att gå in mina studentskor... it almost killed me, hahahaah!! Kommer bli en tuff dag, får nog hitta ett par reserv om jag ska överleva. Tappade känseln i kyrkan, sen skulle min farbror förklara att man inte trippar fram i klackskor utan svänger snyggt på höfter och rumpa medan jag gråter fram att jag inte känner mina fötter! Ni kan ju tänka er hur en nästan 50 årig man försöker visa hur man går i klackskor precis utanför kyrkan, underhållning på hög nivå måste jag säga! Min släkt är galen! Blev en trevlig eftermiddag iallafall, lite mycket minnen för många men det är så det är. Vi kan inte styra över verkligheten. Nu ska jag bara fixa en försenad present till bror min. Bättre sent än aldrig! Syskonkärleken är på hög nivå ändå. Min släkt är inte bara galen utan underbar med! Tack!

Plugg, plugg, plugg nu... CK och Noddy kommer om en stund. Skithunden har vuxit som fan. Får väl hoppas han känner igen mig lite haha. Blir nog en runda ut till sjön med busfröna sen åter till pluggandet.


It's not that easy

2009-05-15 kl. 23:11:00
Alla tankar, all förvirring och all ensamhet. Vart är du egentligen och varför är du inte här? Jag vet inte. Det jag vet är att jag saknar dig. Utsidan ser hela ut men inom mig är det som något brustit. Det gör ont. Tankarna gör ont. Jag vill inte ha det så här men jag har inget val. Min hjälte finns inte längre och jag står ensam kvar utan den stora axeln att luta mig emot.
 
Vet inte varför jag inte varit ledsen på länge. Jag vill gråta. Gråta tills tårarna tar slut och du kommer tillbaka. Tills oändlighetens oändlighet har passerat. Det är mycket jag vill men i det här läget står jag maktlös kvar.

Jag saknar dig pappa. Min hjälte sover någonstans långt därborta och jag kan inte väcka honom. Jag är maktlös.

YEAY!

2009-05-15 kl. 19:40:52
MVG på projektarbetet! Jag är nöjd som fan. Behövde verkligen det. Att det trillar in ngt IG snart kan vi inte rå för. Skit samma!!

3 veckor kvar till studenten! Jag är taggad som fan. FY FAN VA VI ÄR BRA!!!!

It's a hard world out there.

2009-05-12 kl. 18:27:15

Dåliga jävla dag! Började bra men slutar som en brant skidbacke!

Ni hatar att jag snackar skit och anklagar mig? Sluta för i helvete och snacka skit själva då! När man väl försöker blir det bara värre ändå. Jag skiter i vilket. Snacka ni på! Ni är inga jag litar på längre i alla fall! Kan ju bara säga tack för absolut ingeting! Tack!

Jag vill se nya fast and the furious filmen och äta popcorn tills jag spricker! Någon som är på? Snälla, snälla, snälla!!

Jkpg imon utan bankkort, kan bli jobbigt asså. Men men, fönstereshoppa funkar kanske? Jag är så duktigt på att ljuga för mig själv. Jag får ta ut pengar på hederligt vis inne på banken helt enkelt hahahah. Sen ska det provas studentskor i tusental!


Anything... that's all I can say

2009-05-11 kl. 18:56:21
Projektarbetsredovisning idag. Segt så in i helvete. Onödiga jävla dag! För oss som vill visa upp våra projekt är det verkligen kasst  upplägg!

Beery och jag hamnade i en datasal med monster i ventilsystemet. Creepy som fan. Men men, här har du din uppdatering! Nöjd nu Beery? Haha!

Motivationen är slut, skolan är snart över men har alldeles för många arbeten som förföljer mig. Jag hatar att det blivit så här. Det är så jävla tungt och tråkigt. Hatar skolan just nu. It's all because of you, wish you were here again...

Fick uppskattning för mitt projekt. Det är starkt och bra osv. Tack för tanken!

Plugga lite kanske? Hallå det är mig vi pratar om, ofta det skulle hända liksom! Never! Fuck it!

Så jävla många poäng till mig!

2009-05-07 kl. 20:48:20
Jag har skrivit klart samhällen och skickat in! Så jävla duktigt! Att det är en vecka för sent behöver inte kommenteras haha. Nu är det religionen kvar med sen jävlar kan jag softa sista månaden typ. Drömma går ju iallafall haha.

Segat med Diddi hela dagen. Pluggat, hämtat klänning, käkat pizza och softat som fan. Jag älskar att skolka! Jag älskar att göra allt man definitivt inte borde! Hahah jag är så oansvarig! And I love it!

Nog med galenskap. Back to reality! 

Ab Imo Pectore - av hela mitt hjärta

2009-05-06 kl. 20:17:10

by daniel wärme.

Ab Imo Pectore, det är vad som står på min rygg, det är vad mitt projektarbete heter och det symboliserar saknad, styrka och så mycket mer.

Skrivit sista ordet på mitt projektarbete och klistrat in sista bilden i mitt minnesalbum. Jag är så oerhört stolt över mig själv och jag säger det utan att skämmas! Man får vara det.

Redovisar mitt arbete på skolan på måndag för er som vill lyssna.


En månad minus en dag kvar tills studenten! Jag längtar så jävligt! Ska bli så underbart. Så jävla mycket nu. Jobbigt och hinna med allt. Efter i massa och inte ligegr jag bra till i det vi håller på med heller.

Besvikelsen i mycket men jag skiter i vilket. Jag är positivt idag och det ska inget få förstöra!

Förresten är sunes sommar så jävla bäst för er som inte redan insett det !

Back to reality.

2009-05-04 kl. 00:12:56

Haft långhelg. Nu är det måndag igen. Varför sover jag inte nu undrar jag?

Kanske för pluggandet targit över mitt liv. En månad kvar nu nästan exakt. Känns så underbart. Massa småsaker kvar som ska fixas. Varför tar jag inte bara tag i det undrar jag.. åh! Va fan är min självdisiplin?

Haft en bra helg iaf. I torsdags var vi på sigges-premiären. För mycket folk men annars helt okej. Härlig kväll med tjejerna blev det iaf. Fredagen var allmänt soft med folk i ss. Lördagen? Hmm, jag tessy och lina var vid linas mormors stuga och stekte hela dagen. Igår var det gislaved en runda som gällde. En soft helg helt enkelt.

Fått mitt projektarbete färdig och jag är så jävla stolt över vad jag lyckats med.

Ab Imo Pectore - av hela mitt hjärta! För min skull och till minne av min pappa. Saknaden är oerhörd och du är i mina tankar varje dag. Min hjälte!


Sovdags, prov imorgon, night people